Bli med på

Utstillingskurs

På kurset lærer du blant annet:

Drammen hundepark, 23. mai , kl 09:00-15:00

Pris kr 1 290.-

NB! Vi forholder oss selvsagt til gjeldene smittervern regler:

Forutsetningene for å avholde arrangementer med 5 – 50 personer er at disse må ha en ansvarlig arrangør, og arrangementet må foregå på offentlig sted.

Denne ansvarlige arrangøren har to oppgaver knyttet til smittebegrensning:

1. Sørge for at deltakere overholder smittevernskravet om at deltakere som ikke tilhører samme husstand skal holde minst 1 meter avstand. Det må også sikres at andre smittevernsråd overholdes: Personer med luftveis-symptomer kan ikke delta. Det skal tilrettelegges for håndvask/antibac. Ved aktiviteter med utstyrsbehov skal deltakerne ha med eget utstyr/utstyret skal ikke håndteres av flere personer.
2. Ha oversikt over deltakerne. Denne oppgaven knyttes til at det skal være mulig å enkelt gjøre en smittesporing i ettertid.

– Velkommen på  utstillingskurs – 

 Hundeutstilling handler om å vise frem hunden på best mulig måte, hunden skal stå fint, bevege seg bra og pelsen skal være stelt.

På dette kurset er det 4 dyktige instruktører med mye kunnskap om hund og hundeutstilling.
I løpet av 6 timer vil vi lære deg hvordan du og hunden skal presentere dere best for dommeren.  

Dette kurset passer for alle- også deg som er helt ny.

Vi avslutter dagen med et SHOW – så du får testet ut det dere har lært i praksis

 

Goodiebag sponses av:

1

Fremførelse i ringen

Hundeutstilling er ikke bare å løpe rundt i en ring – selv om det ser slik ut.
Det handler  om å få hunden til å stå i riktig posisjon – løpe med riktig tempo  og ikke minst, hvordan skal DU oppføre deg i ringen. 

For dere er  et team du og hunden – helhetsinntrykket har mye å si når dommeren skal velge hvem som skal  gå videre i konkurransen, som  f.eks finaleringen.

Dette skal vi jobbe mye med- hvordan dere sammen skal «danse» dere frem til finaleringen!

2

BEVEGELSE

Noe av det beste jeg får på kritikken er » Hunden beveger seg utmerket fra alle sider»  For det er  helt nydelig å se en hund » sveve » rundt i ringen!

At hunden beveger seg godt er nemlig en av hovedingrediensene dommeren ser etter. Selv om hunden i utgangspunktet har gode bevegelser, så kan de alltids bli bedre.

Her vil vi blant annet lære deg hvordan du kan massere og stretche  og trene hunden for å få bevegelsene så optimale som mulig.

3

PELSSTELL

Utstilling er eksteriør bedømmelse og foruten hvordan hunden er anoatomisk bygget og beveger seg som den skal, må også pelsen være stelt. 

Ingen går på fest uten å stelle seg, og hundeutstilling er en fest!

Selv korthåret hunder trenger stell.
Det er kloklipping, tenner, ører. poter etc ..  

KURSLEDERE

Chanett

Chanett  Orre, har handlet hund «hele livet».  2 ganger var hun med på det norske juniorhandlinglandslaget. Hun har vist frem mange forskjellge  raser til Ch og BIS vinnere.  
Chanett har holdt flere handlerkurs, ringtreninger og privat timer.

Tone

Tone Orre har lang erfaring med hund og hundetrening. Har vært aktiv i utstillingsringen i snart 30 år. Holder ukentlig ringtreninger i Drammen.  Har foruten mange champions, vist frem både BIS vinnere og verdens vinnere.  

Christina

Christina Johansson ( knl Sandust), er «født» med saks i hånden. Hun er rå med pels og pelsstell. Til daglig jobber Christina som hundefrisør i Sandvika og Drammen. Hun har, foruten mange champions vist frem Bamsevinner,  Crufts -vinnere og verdensvinnere.

Bente

Bente Nystuen er sertifisert balanseball instruktør fra Redog, Sverige. Hun er snart uteksaminer hundeterapeut- hundemassage/ rehabilitering Redog /akupressur/ laser/elektroterapi/mobilisering og justering av ledd.
fra Nordiske heste og hunde terapi skolen.

Tidskjema

Husk å ta med bur og vannskål til hunden, utstillingsbånd. Skikkelige gode godbiter – gjerne også en favoritt leke. 
Lunsj til deg selv.

KOntakt informasjon

Har du spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt