I dag skulle vi ha feiret 10 års dagen din- kjære Mike verdens vakreste, men selv om du ikke lenger er med oss, så fortjener du uansett å bli feiret i dag. Alle de fantastiske minnene jeg sitter igjen med er vel verdt smerten ved å miste deg, selv om det var så alt for tidlig. Gratulerer med dagen søtnos- hvor enn du er.

No S ch WW-08 Farytail's th'Fragrance o'Gold

No S ch WW-08 Farytail’s th’Fragrance o’Gold

 

Mike er for mange kjent som Farytail´s th Fragrance o´Gold, en staselig vakker utstillings stjerne, men han var mer enn bare vakker på utsiden-  han var om mulig enda vakrere på innsiden, det kunne man se i øynene hans,de herligste varme  mørkeste øyne man kan tenke seg- En stor koseklump – skikkelig go´ing som elsket alt og alle. Han var alltid i nærheten –  klar for å overøse alle med sin kjærlighet og omsorg, for hans  misjon var at alle skulle ha det bra..

Men når vi var i skogen kom villdyret frem, han var en helt rå jakthund – men plastic syntes han ikke var så kult så Lure Coursing  overlot han til sin halv bror Joey- som også var hans aller beste venn. De guttene var ikke noe annet enn perfekte sammen.

Min kjære Mike, flott oppstilt med hund på utstilling

Min kjære Mike, World Winner-08

Verdens vakreste er ikke bare en rar stolt hunde mammas mening-han vant nemlig tittelen Verdens vakreste whippet i 2008. Noe som  var så totalt uventet, ja faktisk så uventet at jeg hadde gjort ett veddemål med min vennine om at dersom Mike vant skulle hun spise joggeskoen sin.. haha ( at hun jukset og fikk noen til å bake en joggesko kake er en annen story 😉

Der var  flotte Robbie, som bare for noen mnd siden hadde vunnet BIR på Cruft, der var det storvinnere fra USA med profesjonelle handlere, der var Mike´s pappa, Keyzer som også hadde vunnet det som vinnes kan, + mange flere , også kommer min lille koseklump, som akkurat hadde blitt 2 år, som akkurat hadde blitt Norsk utstillings champion og vinner over de alle.. ubeskrivelig!

En ting var at dommeren syntes han var så pen, men det kom så mange prominente velrenommerte whippet oppdretter og dommere bort for å gratulerte meg og mente at han var en verdig vinner..  tårene renner enda av stolthet

Sukk- min vakre stjerne-   At sønnen hans Stavros  ble Junior Verdens vinner og 3. Best in Show junior–  Cherry on the cake- bare helt super fantastisk drømmedag- tror følelsen bare kan sammenlignes med når de ringer fra hamar og sier gratulerer- du er lottomillionær- egentlig helt ubeskrivelig. Så uten tvil- jeg har retten på min side til fortsatt å være super stolt, til å suge på karamellen – selv 6 år etter!

Bilder av mine hunder

Joey,Mike & Cayenne

Søtnosen min, skyggen min,lykkepillen minkjæreste Mike, du er fortsatt dypt dypt savnet-

Du var en drøm  som ble til virkelighet- Takk babe <3

 

Les gjerne her om hva som skjedde med Mike i sommer 

Ønsker du å lese mer? Du finner en oversikt her