Dagen i dag er en passende dag til å fortelle om starten på mitt mynde eventyr, for  i dag ville min kjære Sara ha fylt 14 år, det er 1 år siden hun døde nær 13 år gammel.
Min første  whippet – jeg hadde i lang tid vær fasinert av og ønsket meg en mynde, men whippet var en rase jeg  ikke ønsket.  Når jeg så whippet på utstilling, så de nemlig ut som noe pinglete skjelvende greier, og jeg  var helt overbevist om at blåste man på de så ble de borte, for ikke å snakke om hva som kunne skje om de løp i skogen, det eneste de kunne brukes til var å være pynt på sofaen. Det var før min stjerne  S A R A  som nettopp en tynn skjelvende og pinglete greie kom inn i mitt liv og  ble  starten på mitt mynde eventyr.

Sara er min start på myndeeventyret

Som bare en dronning verdig så hun på meg nærmest med forakt i blikket de første dagene, til en dag det plutselig snudde,  kom hjem fra jobb og hun stupte kråke i sofaen i ren kjær glede, den kvelden kom hun og krøp opp i sofaen sammen med meg.  – Noe mer herlige morsom elskverdige  vesen skal man lete lenge etter, og hun beviste for meg at whippet er langt ifra pinglete- de er faktisk helt rå – samtidig som de er pen pynt på sofaen,  de erfaktisk veldig gode å ha som varmeflasker i nettopp sofaen  😉 

Sære Sara ble hun mange ganger kalt- hun furtet faktisk om hun ikke fikk det som hun ville.Kan ta ett eksempel fra   agility banen- der var hun  rå  men hoppet gjerne over feltet på stigen,så jeg  ba noen om hjelp og denne personen forsøkte å behandle henne som en hund, krevde henne ned i sitt på feltet..ha ha da så hun på meg – helt sort i blikket  » eh virkelig? godtar du at noen behandler meg på denne måten?».  Forsøkte å blidgjøre henne gjennom slalomen med pølser og heiarop- hun svarte med å snuse opp og ned på alle de 12 pinnene, for deretter å  legge seg furtent i bilen, dette fant hun seg bare ikke i  😉   Rart man elsket henne?

 Jeg er helt overbevist om at hun hadde telepatiske evner-  var aldri i tvil om hva hun mente eller ville når hun så på meg.

Sara ligger sammen med valpene, mynde-eventyr

The Farytail begins- med SARA – Min stjerne, selv var hun  ingen stjerne hverken på utstilling eller Lure coursing,  hun var bare verdens beste i å være til stedet, og hun var  verdens beste mamma.  Takket være henne fikk jeg Joey, Mike og Molly som i tillegg til å ha hennes herlig vesen,var stjerner både i utstilling og på Lure Coursing banen. Sara ble mor til  3  kull under kennel navnet Farytail . Nok engang beviste hun- en hund må ikke være champion for produserer championer, ja til og med World Winner ;-).

Så mye glede -så mange minner- ett  mynde eventyr .

3 flotte gutter som vant stort i 2008

3 av de flotte sønnene til Sara – annonse fra 2008

Tilfeldigheter gjorde at hun flyttet til Marianne med familien i Horten 2009. Meningen var at hun skulle være en trøst for en liten periode- men  hun ble behandlet som en dronningen verdig, og kunne nyte alderdommen til glede for alle, selv om savnet etter henne var stort. Når man får høre at hun ligger i barnevognen på tur, eller blir båret hjem fordi hun fryser- da vet man at hun har det bra 😉 Takk kjæreste Marianne for at dere tok så utrolig godt vare på henne den siste tiden.

Sara og Ronja deler is

En selvfølge at Ronja og Sara deler is.. ( bildet er brukt med tillatelse)

Kjære  kjære S A R A

Takk  for at du kom inn i livet mitt- Takk for at du  ga meg mitt mynde eventyr.

på vegne av oss alle :

TAKK for ALT <3

Les også om det å ha  mynde i byen her