Cayenne har en merkelig fetish til hund å være, alle  har vi våre greier- den en tingen, noe som utløser en reaksjon og uansett å hardt man forsøker så er det  ingen kontroll- må bare ha, må bare gjøre.  Mange hunder  blir hekta på baller,pinner eller kong, men jeg har aldri hørt eller opplevd noen hund  som min kjære Cayenne –   hunden min er hekta

The Spanish Queen

Cayenne the spanish Queen

Det kan nevnes mange grunner for at hun går under navnet dronningen, det er ikke bare for at hun er så vakker eller fordi hun er Norges mestvinnende Galgo, men mest for hennes herlige personlighet og store sjarme. Det er ikke til å unngå, man bare må  bli fascinert av henne og når hun viser frem den sære fetishen sin, ja da er det ingen vei tilbake-man er solgt!

Hun har null kontroll klarer bare ikke å beherkse seg, jeg vet for jeg har forsøkt flere ganger å stoppe henne. For det kan til tider bli litt slitsomt når hun må gni den lange slanke kroppen sin, aller helst i håret mitt hver gang jeg kommer ut av dusjen..

Bedre det lukter jo bedre er det!

Dronningen har nemlig en fetish for nyvasket hår- parfyme og gode lukter.  Som dronninger flest kan hun som kjent være litt sær med hvem som får hilse på  og kose med  henne- men lukter du godt, er du nydusjet eller bruker god parfyme, ja mere skal det ikke til – hun bare må gni  og bukte seg inntil deg, må få den herlige lukten over på seg, og d u kan kose så mye du vil.

Bare må elske denne herlige damen!

Andre som har hund som er hektet på rare ting? Fortell gjerne!

 

Ønsker du å lese mer? Klikk her for en oversikt