Siden vi har bestemt oss for at det får være nok utstillinger for i år , når jeg sitter å oppsummerer utstillings sesongen 2015 så har det bare  vært knall. Så her kommer det skikkelig med skryt. Cayenne har som mange vet- egentlig vunnet det som vinnes kan sammen med  Kenneth og Geir før hun kom til meg, så ekstra moro er det at med meg ble  Cayenne er Europa vinner 2015 !!  Akkurat som at det er noe tvil på at  hun er Europa’s peneste Galgo dame!. Hennes fulle navn er nå :

INT NORD UCH NV-11-12-13 DKV-12 EUW-15 ,FCI Eurosighthound winner-14, Danish clubwinner-15  RABILARGO’S CAYENNE

Cayenne er european winner-15

Min vakre dronningen,  på 6 utstillinger i Norge  har hun blitt ÅRETS SPANSK GALGO på NKK‘s mestvinnerliste. I tillegg har vi vært på 4 utstillinger i Danmark, tilsammen har hun  i år vunnet;

  • 3 BIR- Best I Rasen
  • 3 BIM-Best I Motsattkjønn
  • 4 CACIB- Internasjonale skjønnhetscert
  • 2 Dansk myndeklubb’s Klubcert
  • European Winner-15

At det går så  bra på utstilling er kjempegøy- men det beste må jeg si har vært turene  med våre gode venninner, Ann Kristin og Aysha. Vi har kost oss på hotell i vakre Ålesund-  2 ganger har vi vært i deilige Danmark.

Reise på tur med de 2 jentene er  en fryd, de oppfører seg alltid eksemplarisk både på hotell og når vi er ute å spiser, så sant det ikke plutselig kommer en hare eller 5 hoppende 😉  Selvsagt får vi en masse oppmerksomhet og skryt over hvor flotte jentene er. Det er deilig å nyte livet.

Bilder med minner fra turene våres

*** G I V E  A  W A Y  ***

Dere har sikkert lagt merke til de flotte perlebåndene Cayenne har på seg, jeg har  matchende armbånd. Har  fått mulighet til å dele ut noen slike sett,  ønsker du ett slikt sett til hunden din og deg:

Fortell hvilken farge du ønsker  og hvilken rase du har på facebook siden vår.

Cayenne og Aysha modeller for hundesmykker

Cayenne og Aysha modeller for Dogstyle by Glimre, jeg med armbånd

 

  Glimre’s nettbutikk finner du her

Les gjerne om Cayennes herlige personlighet her 

Følg oss gjerne på facebook

Eller på instagram @toneorre