Når jeg kommer med den vakre gjengen min får jeg ofte spørsmål om det er mye jobb med så mange hunder? Det kan nok for mange ser litt voldsomt ut når vi 4 kommer, men hva som defineres som jobb er forskjellig fra folk til folk – noen elsker jobben sin mens andre mener at jobben er ett ork- noe som en bare må gjøre for å kunne overleve, jeg digger jobben min.. og hundene mine-

også er de  SÅÅ vakre 😉 

 

Så nei, for meg er det ikke en jobb å ha hund eller som i mitt tilfellet- hunder, selv om det er ett ansvar på samme måte som å ha barn. Hundene skal oppdras sånn at de blir fornuftige voksne hunder, de skal ha sitt daglige stell, sin mat og sine turer. Det er mine hunder og mitt ansvar  ( klikk her for å lese det innlegget) og se til at de ikke er til sjenanse eller plage for noen andre.

Ikke  bor vi i ett stort hus, ikke har vi hage men vi trives veldig godt i den akkurat passe ca 55 kvm leiligheten med den søt liten dronningbalkongen som Cayenne og jeg kaller den.

Har sine fordeler å ikke ha hage når en har hund, bare tenk på all den mosjon og frisk luften som jeg får. I stedet for å bare slippe de ut,så må vi nemlig ut å gå for at de skal få gjort sitt nødvendige . Kan liksom ikke se for meg å stå opp ca 2 timer før jobb for en morgentur uten hund. Joda vi møter noen ganger en litt ivrig jogger uten hund sånn 6 ish, men det er sjeldent.

  • 30-45 minutter før jobb
  • 30-45 minutter etter jobb
  • 1-2 timer kveldstur

Dette er i snitt hva vi er ute på tur en vanlig dag- det varierer selvsagt litt i forhold til været, mine hunder har samme mening om hva som er drittvær som jeg-  og da kan vi gjerne bare ta en nødvendig tur rundt kvartalet.

Dagene hvor jeg er på kontoret kan jeg ikke dra direkte på café eller andre sosiale happenings, for det er jo noen som venter på meg hjemme. Som enestående så er det godt å vite at det er noen som venter- som gleder seg til jeg kommer hjem.

Hunder er som vi alle vet- flokk dyr og jeg er nok en litt sånn rar skrue, kall meg gjerne  CrazydogLady ,men altså klarer bare ikke å hygge meg over lengre tid når hundene mine er hjemme å venter på meg.  Selv om de har fått turen sin, ikke er de egentlig alene eller- for de har selskap av hverandre. Kan alltids skaffe hundevakt, men noen ganger er det fint å ha en unnskyldning for å slippe unna- «må hjem til hundene» .Også er det så mye bedre når vi alle 4 kommer like slitne og fornøyde hjem.

Det er en av fordelen ved å ha flere hunder- de er aldri alene- de har alltid hverandre.

Ønsker du å lese mer? Klikk her for en oversikt